aaaaaaaaaaaaŠtudijska skupina za citre in seminar citer

Študijska skupina za citre in seminar citer

Nazaj

Študijska skupina za citre in seminar citer

V sklopu letošnje študijske skupine bo na Glasbeni šoli v Krškem potekal seminar s prof. Georgom Glaslom (Visoka šola za glasbo in gledališče Munchen), Seminar bo potekal od sobote, 28. 11. do nedelje, 29. 11. 2015.

 

Seminar je strokovno, umetniško in družabno srečanje profesorjev citer, učencev, dijakov in študentov. Aktivna udeležba na seminarju predvideva učno uro z mentorjem, pasivna udeležba pomeni poslušanje seminarja, predavanj in obisk koncertov.

Cena za aktivno in pasivno udeležbo je enotna in znaša:
• 55 € za učitelje,
• 35 € za učence, dijake in študente.

Kandidati lahko prijavijo solo ali komorni program, na vseh nivojih.

Kotizacija se poravna na račun Glasbene šole Krško, Kolodvorska ulica 2, 8270 Krško, in sicer:

Namen: seminar citre
Sklic: 28112015
Podračun pri UJP Krško SI56 0110 0600 0031 063
BIC: BSLJSI2X
ID št. za DDV SI73939641

V soboto, 28.11.2015, bo v Glasbeni šoli tudi koncert gostujočega predavatelja prof. Glasl-a. Vabljeni!

Za informacije je na voljo vodja študijske skupine in seminarja Tinka Vukič na tel.: 031 403 207 ali po el pošti: tinkavukic@gmail.com

Vabilo na študijsko skupino CITER 15

Prijavnica za citre

GEORG GLASL
Georg Glasl je izreden citrarski interpret in dolgoletni profesor citer na Visoki šoli za glasbo in gledališče v Münchnu. Zelo dejaven je na koncertnih odrih, kjer sodeluje s številnimi skladatelji (Violeta Dinescu, Georg Friedrich Haas, Wilfried Hiller, Peter Kiesewetter, Bernhard Lang, Klaus Lang, Dieter Schnebel, Annette Schlünz, Fredrik Schwenk, Christian Wolff, Walter Zimmermann) in orkestri (Sinfonieorchester des Bayerischen Rundfunks, Sinfonieorchester des Norddeutschen Rundfunks,Sinfonieorchester des Südwestfunks Baden-Baden, Staatsorchester Stuttgart, Nürnberger Philharmoniker, Wiener Philharmoniker, Radio-Sinfonieorchester Wien). Prepoznavnost si ustvarja tudi z lastnimi projekti in nastopi na številnih festivalih in priznanih koncertnih ciklih. Koncertira in ima turneje po Evropi, Japonski, ZDA, Južni Ameriki, Afriki in Aziji. Je prejemnik nagrade za glasbo mesta München. Poleg vseh koncertnih aktivnosti, je pobudnik in umetniški vodja citrarskega festvala v Münchnu, od leta 2012 pa tudi predsednik Nemške citrarske zveze.

Študijska skupina za citre in seminar citer

Glasbena šola Krško

Uradni podatki

Glasbena šola Krško

Modri

Cert ID: 0057/00060

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Glasbena šola Krško
Matična številka: 5085055000